Ο αξιόπιστοςσταθερόςέντιμος συνεργάτης σας σε στοιχεία κίνησης και μεταφοράς

Η Ευρωτεχνική Χαρισούδη είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη στον τομέα της μεταφοράς & κίνησης. Η #1 εταιρεία σε στοκ πλαστικων μεταφορικών ταινιών και κουρτίνων PVC στην Ελλάδα.

ποιοι είμαστε

Ξεκινήσαμε πριν από περισσότερα των 30 χρόνων τη δημιουργία της εταιρείας μας εισερχόμενοι στον κλάδο των μεταφορικών ταινιών, γεμάτοι ελπίδες, στόχους και όρεξη για δουλειά. Από το ξεκίνημά μας ακόμη θέσαμε ως μονόδρομο την επιτυχία και την εγκαθίδρυσή μας ως βασικούς προμηθευτές της αγοράς, με γνώμονες την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, τη διατήρηση άριστης σχέσης μεταξύ ποιότητας και τιμής, αλλά και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή μας σε ότι νέο κάνει την εμφάνισή του στο χώρο μας.

Η πορεία των χρόνων αυτών δεν μας διέψευσε και δεν μας απομάκρυνε από τους αρχικούς μας στόχους και την αρχική μας φιλοσοφία. Η ανάπτυξή μας ήρθε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας μέσα από τις σχέσεις που δημιουργήσαμε με τους πελάτες μας. Όλα αυτά τα χρόνια συνεχίσαμε να στελεχώνουμε την επιχείρησή μας με εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιο εξελιγμένες τεχνικές και στα πιο νέα υλικά που εμφανίζονται στην αγορά συνεχώς. Επίσης, συνεχίσαμε να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε τον εξοπλισμό μας, ώστε να παρέχουμε τις κατά το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

Το επιστέγασμα όλων αυτών αποτελεί η διαδικασία πιστοποίησής μας κατά ISO 9001 και ISO 14001, η οποία ολοκλήρωθηκε επιτυχώς το Φεβρουάριο του 2013 και ανανεώνεται σε ετήσια βάση με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που σας παρέχουμε αλλά και την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος, μέσω της χρησιμοποίησης οικολογικών διαδικασιών και διεργασιών.

Δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά στο δρόμο της ανόδου που έχουμε επιλέξει από την αρχή. Θα συνεχίσουμε να ανανεωνόμαστε, να εκπαιδευόμαστε, να εξειδικευόμαστε, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

διαβάστε περισσότερα

η ιστορία μας

Πώς ξεκινήσαμε, αναπτυχθήκαμε και φτάσαμε στο σημερινό σημείο λειτουργίας.

2020

2020

Επέκταση χώρων αποθήκευσης, με την προσθήκη νέου σύγχρονου χώρου αποθήκης 1000m2! Τα προίόντα αποθηκεύονται, διακινούνται και επεξεργάζονται σύμφωνα με διαδικασίες αυστηρά οριζόμενες από πρότυπα ISO.

2018

2018

Εκκίνηση λειτουργίας του νέου Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης, ανεπτυγμένου εξ' ολοκλήρου in-house. Το νέο μας Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεργάζεται με το σύστημα ERP/CRM SalesNET, επίσης in-house ανεπτυγμένο (© Eurotechnik Web Services).

2013

2013

Επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών, αλλά και στην προσπάθεια για περαιτέρω εκσυγχρονισμό των δραστηριοτήτων της η "ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΙΣΟΥΔΗ" πιστοποιείται και εφαρμόζει ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ κατά ISO:9001 αλλά και ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κατά ISO:14001.

2010

2010

Κομβικό σταθμό στην ιστορία της "ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΔΗ" αποτελεί το συγκεκριμένο έτος, καθώς προβαίνει στην πλήρη ανανέωση βασικών στοιχείων του μηχανολογικού της εξοπλισμού, όπως είναι οι πρέσσες συγκόλλησης των μεταφορικών ταινιών, στη σύναψη αρκετών νέων συμφωνιών με προμηθευτές αλλά και στην αγορά μηχανήματος τοποθέτησης πλαϊνών κυματοειδών παραπέτων χώρις βάση, μία τεχνολογία που λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων της, καθιστά την εταιρεία μοναδική στα Βαλκάνια.

2000

2000

Η εταιρεία ακολουθώντας τις εξελίξεις, μετανομάζεται σε "ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΙΣΟΥΔΗ" επεκτείνεται σε νέα είδη και εξοπλισμό και μεταφέρει εκ' νέου τις δραστηριότητες σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της βιομηχανικής δραστηριότητας της πόλης.

1994

1994

Μεταφορά των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε νέο ιδιόκτητο χώρο, η οποία συνοδεύεται από την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού στην αιχμή της τότε τεχνολογίας.

1984

1984

Ιδρύεται από τον Δ. Χαρισούδη η εταιρεία "Δ. ΧΑΡΙΣΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.". Έδρα της, η Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και στόχος της η κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας σε πλαστικές μεταφορικές ταινίες.

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Όταν μέλη της οικογένειας αποτελούν μια στενά ενωμένη ομάδα, η συνεργασία και η εμπιστευτικότητα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Δημήτρης ΧαρισούδηςΔιεύθυνση Email
Νίκος ΧαρισούδηςΔιαχείριση Πωλήσεων & Προμηθειών Διπλ. Μηχανικός ΑΠΘ - M.Sc. in Mechanical Engineering KTH, Stockholm, Sweden Email
Μάγδα ΧαρισούδηΓραμματεία - Υποστήριξη Πελατών Απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλίας - ΙΕΚ Γραμματειακής Υποστήριξης Email
Θανάσης ΧαρισούδηςDigital Marketing - IT Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός ΗΥ ΑΠΘ. MSc in Machine Learning KTH, Stockholm, Sweden. Σχεδίαση & υλοποίηση του eurotechnik.gr & Eurotechnik Web Services Personal v-Card GitHub Linkedin Email