• unik në Greqi
  parapetet anësore valëzuar pa baza
  bateri të mëdha. Higjienës. me cilësi të lartë ndërtuar.
  Plastik PU Transportues Rripat
  unik në Greqi
  parapetet anësore valëzuar pa baza
  bateri të mëdha. Higjienës. me cilësi të lartë ndërtuar.
  Plastik PU Transportues Rripat
 • sasia më e madhe e aksioneve në Greqi
  PVC rrip perde
  Standard, i papërshkueshëm nga insektet, i ngrirë, për temperaturë të ulët. Mekanizma fiks ose rrëshqitës të varur.
  Llojet e PVC strip Perde
 • Ειδική Μεταφορικη Ταινια PVC
  για Μεταφορά και Διαλογή Ελιάς
  Speciale Ndërtimet prospekt (PDF)
 • shirita transportues
  Del-makinë rripa pozitive makinë
  Antimicrobial. Lehtë për të pastruar. Produkti më e lehtë zëvendësim për rripa modulare.
  Mëso më shumë
 • gjeni gjithçka në lidhje me
  rripa sheshtë makinë
  Çmime më të volitshme. shumëllojshmëri të gjerë.
  Mëso më shumë

EUROTECHNIK CHARISOUDIS KA NJ ISO 9001 : 2015 SISTEM T C MENAXHUAR T QU CILITYSIS TER CERTIFIFIKUARA SIGURIA.

çfarë ne bejme

kategoritë kryesore të produkteve tona janë të shënuara më poshtë:

Μεταφορικες Ταινιες PVC/PU FDA για Βιομηχανίες Τροφίμων

Οικονομικές λύσεις με αντοχή στο χρόνο σε ιμάντες μεταφοράς τροφίμων.

Μεταφορικες Ταινιες FDA για Βιομηχανίες Τροφίμων | Ευρωτεχνικη Χαρισούδη
Μεταφορικες Πλαστικες & Ελαστικες Ταινιες Γενικών Εφαρμογών

Περισσότερα από 25.000m2 μεταφορικών ταινιών και ιμάντων σε στοκ.

Μεταφορικες Ταινιες για Γενικές Εφαρμογές | Ευρωτεχνικη Χαρισούδη
40 χρόνια πείρας άμεση εξυπηρέτηση εξειδικευμένες λύσεις σύγχρονος εξοπλισμός

tonë portofol

disa shirita transportues projektuar posaçërisht ose produkte të tjera të jona

Shiko me shume

Ne punojmë me disa nga më e madhe më i mirë më i njohur kompanitë në industrinë tonë

për të siguruar ju me cilësi të lartë, kosto-efektive dhe afatgjatë zgjidhje.