aplikacion fushat

Ne ofrojmë zgjidhje të specializuara dhe të gjata që zgjasin për sektorët më të madhe të industrisë, të tilla si:

 • Fabrikat canning
 • Fabrikat Marble Mjekimi
 • Meat Processing Plants
 • Furra buke / ëmbëlsirave Makineri
 • Fruta Klasifikim Facilities
 • Industritë e duhanit
 • Palestra
 • Objektet e naftës Prodhimit
 • Qeramikë / Brickworks
 • Aeroportet / Zyrat postare
 • Bulmet / Cheese Marrja Fabrikat
 • industria e tekstilit
 • Wood Industry Mjekimi
 • riciklimit Bimët
 • Plastikë Industrisë
 • ushqimeve Industry