Mesh rripa transportues për kullimit apo ventilim të produkteve të transportuar

* Sipas rregullave evropiane dhe amerikane për higjienën dhe sigurimin e cilësisë.
LLOJI DIMENSIONET Bore (mm) PLY STRENGTH (DAN / cm) NGJYRË CERTIFIKIMET *
EUROTECH MB 1 1.1 Χ 1.1 180 BLUE FDA , EC
EUROTECH MB 2 2 Χ 2 125 BLUE FDA , EC
EUROTECH MB 3 3 Χ 3 125 BLUE FDA , EC
EUROTECH MB 4 3.6 Χ 4 125 BLUE FDA , EC

informacion të dobishëm

Materiali: poliestër
MINIMALE DRUM diametër: 100mm
MINIMALE DRUM diametër: 100mm
PVC WIDTH në skajet varion midis 30mm - 70mm
Skajet janë të bashkuar me një lidhës (metalike ose plastike) ose ngrohje ngjitur.
PROFILES ndryshme janë instaluar, të tilla si mure anësore (valëzuar parapetat), këmbë, udhëzime e poliuretani "pëllëmbë dhe ";.
0.9mm 1.2mm DERI NE Threads SINGLE filament
  • NO VLERËSIMET ENDE

Shtoni vlerësimin tuaj