pozitive rripa me makinë transportues

MATERIAL homogjenizuar. Lehtë për të pastruar. CILËSISË SUPERIOR për produktet ushqimore

Eurotech Drive pozitiv makinë shirita transportues janë shirita plastike e përbërë nga një material i vetëm homogjenizuar, zakonisht poliuretani (PU) ose elastomer poliestër (NP). Për shkak të prodhimit të tyre dhe përbërjen, ato kombinohen të gjitha Avantazhet e rripa plastike modulare dhe konvencionale, duke mohuar të gjitha problemet e higjienës dhe, në këtë mënyrë, duke u bërë zgjidhje e përkryer për industritë e përpunimit të ushqimit.

me shume informacion

operacioni optimal
 • Ka rrezik të rrëshqitje, madje edhe në mjedise të neveritshëm dhe i lagësht
 • Funksionet rrip pa shtrihen, duke reduktuar tendosje në pjesët mekanike të sistemit të bartjes: bateri, linings antistatike, daulle linings etj
 • Nuk ka nevojë për tensioners
 • dritë të ndërtuar
 • operacioni i heshtur
 • Shumë rezistente ndaj fërkimit dhe vrull
 • Udhëzuese dhëmb në të gjithë gjerësinë e brezit (për DEL DRIVE)
niveli maksimal higjiena
 • certifikuar plotësisht sipas KE-FDA dhe HACCP
 • material kompakt, i padepërtueshëm dhe antiseptik
 • kursimit të ujit dhe më pak operacionet e pastrimit
 • Rezistente ndaj të gjitha kimikateve të përdorura zakonisht në industrinë ushqimore, të tilla si tretës, vajra dhe yndyrat & hellip;
 • Mund të përdoret në aplikimet me scrapers
reduktohet rreziku i infeksionit
 • Rreziku zvogëluar i rritjes bakteriale
 • Nuk ka infeksion fije, prandaj nuk ka rrezik të veshin rrip
 • Asnjë pjesë ndashëm
 • Rreziku zvogëluar i reduktimit të produkteve të përcjellë
me kosto të ulët operative
 • Jetë të gjatë operativ
 • pastrim i shpejtë dhe e lehtë, pa disassembly
 • sasi më të ulët të ujit dhe pastrues gjatë pastrimit
 • me kosto të ulët operative

Cogs dhe sprockets përtaci *

* Të gjitha dimensionet në tabelat janë shprehur në milimetra (mm), nëse nuk shprehet ndryshe.
REF. KODI PRODUKT MATERIAL Numri i dhëmbëve EXT. DIAMETRI SQ. BORING WIDTH
DEL / DRIVE 50
P50WUN06 hallkë HDPE 6 95 40 32
R50WUN06 ingranazh HDPE - 83 40 32
P50WUN08 hallkë HDPE 8 128 40 32
R50WUN08 ingranazh HDPE - 116 40 32
P50WUN10 hallkë HDPE 10 161 40 32
R50WUN10 ingranazh HDPE - 149 40 32
P50WUN12 hallkë HDPE 12 193 40 32
R50WUN12 ingranazh HDPE - 181 40 32
DEL / DRIVE 25
P25WUN06 hallkë HDPE 6 48 25 (mërzitshëm rrumbullakët) 25
P25WUN08 ingranazh HDPE 8 65 25 (mërzitshëm rrumbullakët) 25
P25WUN10 hallkë HDPE 10 81 40 40
P25WUN12 ingranazh HDPE 12 97.5 40 40
Cogs PËR POSITIVEBELT
P31WUN10C40 hallkë HDPE 10 100 40 -
P31WUN12C40 hallkë HDPE 12 120 40 -
P31WUN14C40 hallkë HDPE 14 142 40 -
P31WUN16C40 hallkë HDPE 16 162 40 -
P31WUN20C40 hallkë HDPE 20 202 40 -
Sprockets & Disqe PËR POSITIVEBELT
R31WUN10C40 ingranazh HDPE 10 100 40 -
R31WUN12C40 ingranazh HDPE 12 120 40 -
R31WUN14C40 ingranazh HDPE 14 142 40 -
R31WUN16C40 ingranazh HDPE 16 162 40 -
R31WUN20C40 ingranazh HDPE 20 202 40 -
D31WUN10C40 disk HDPE 10 100 40 -
D31WUN12C40 disk HDPE 12 120 40 -
D31WUN14C40 disk HDPE 14 142 40 -
D31WUN16C40 disk HDPE 16 162 40 -
D31WUN20C40 disk HDPE 20 202 40 -
Cogs PËR DEL / SYNC
REF. KODI MATERIAL Numri i dhëmbëve WIDTH PITCH MAIN ∅ ∅ Lindi
PA10WUN12R16 HDPE 12 33 10 37 16
PA10WUN24R25 HDPE 24 33 10 74.5 25
PA10WUN36R25 HDPE 36 33 10 113 25
PA12WUN24R25 HDPE 24 38 12.7 94.6 25
PA12WUN36R25 HDPE 36 38 12.7 143.1 25

me shume informacion
 • Cogs dhe sprockets me fllanxhë në dispozicion sipas kërkesës.
 • Seri standarde e cogs që ne ofrojmë përmban një katror 40x40 mm ngarje lindi.
 • Cogs lartpërmendura mund të futet në hapje të vogla (lëvizëse boshtet) duke përdorur adapters të veçanta.
 • Bores rrumbullakët ose katrore e çdo dimensione të tjera mund të jetë prodhuar sipas kërkesës.
 • Në një daulle të qetë makinës, cogs mund të vendoset në unaza. Nga ana tjetër, një poliuretani rreshtuan ngarje lindi mund të përdoren, me një profil të:

profile *

* Të gjitha dimensionet në tabelat janë shprehur në milimetra (mm), nëse nuk shprehet ndryshe.

profilet e sheshtë

t: trashësi h: lartësia max. gjerësi min. katran
2 5 - 100 800 70
3 5 - 100 800 70
4 5 - 100 800 70
5 5 - 100 800 70

profilet rrumbullakëta

t: trashësi h: lartësia max. gjerësi min. katran
6 10 800 70
9 14 800 70
12 18 800 70

parapetet

 • Parapetet janë ngjitur duke përdorur të veçantë, gjendjen e pajisjeve të artit të Eurotechnik, pa instaluar një bazë.
 • Për mbledhjen më të mirë të "pjesa më e madhe" produkte.
 • Gjatesia: 20 deri në 100 mm.
 • Është gjithashtu e mundur që të bashkoj udhëzon trapezoidal në anën e lartë të brezit.

shpim

rripa shpuar lehtësuar filtrimin e produkteve përcolli. Materiali i rripave pozitive makinë mund të grushta në diametra të ndryshme, sipas kërkesës.

shumë scrapers *

* Të gjitha dimensionet në tabelat janë shprehur në milimetra (mm), nëse nuk shprehet ndryshe.
scrapers PU për shirita transportues në mënyrë efektive të pastër rripin, duke siguruar se ajo mbetet e pastër dhe parandalimin e:
 • Sistemi mjet transporti bllokim
 • transmetuar ngjyrosja material
 • humbje materiale
scrapes PU ofrojnë përparësi të shumta, të tilla si ::
 • madhësia e vogla
 • No side drift
 • Shpejtë dhe të lehtë kuvendit
 • Mund të vendoset në objektet ekzistuese ose të reja
 • Fit për të gjitha llojet e shirita transportues
 • pastrimin e lehtë dhe mirëmbajtja
scrapers vrimë të dhënat teknike
Kodi i referencës tub (sëpatë.) kruese Sistemi ref rotacionit. kod
lartësi WIDTH ngjyrë qartë përforcuar
NT70-22-W 22 70 300 - 1100 e bardhë ST22-S ST22-R
NT70-22-B blu
NT100-22-W 27 100 400 - 1500 e bardhë ST27-S ST27-R
NT100-22-B blu
 • NO VLERËSIMET ENDE

Shtoni vlerësimin tuaj