PE Transportues Rripa - Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis DEL/ROC Rripa cilësia e ushqimit PE
PE Transportues Rripa - Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis DEL/ROC Rripa cilësia e ushqimit PE

Karakteristikat

 • Poshtme të butë ose i strukturuar.
 • Lehtë për të pastruar.
 • Pastrim rezistente.
 • Rezistent ndaj sulmeve kimike.
 • forcë të shkëlqyer elastik.
 • koeficienti i mirë fërkimi në shtretër mbështetëse.

poshtme stampuar (EM)

 • Redukton fërkimit mbi çelik në mjedise lagësht ose yndyrore.
 • Rritja e tërheqje makinë.
 • PE Transportues Rripa - Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis PE Transportues Rripa - Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

Aplikacion

 • Medium për kapacitet të rëndë ngarkesës.
 • Akumulim të jetë e mundur.
 • ngarkesë të plotë të fillojë-up të jetë e mundur.
 • Të përshtatshme për distanca të gjata qendrës.

Metodat e bashkuar

 • Butt ngjitur.
 • Mbivendosen në shtyp ngrohjes.
 • Elektrodë ngjitur.
 • Stainless ose fasteners plastike (duke përfshirë fasteners integrale ngjitur).
Aplikimi i udhëzon trapezoidale, fluturime dhe perforations në kërkesë.