Plastike rripa transportues

50+ LLOJET E Plastike rripa transportues në magazinë

rripat plastike transportues janë të ndryshëm nga rripave të tjera transportues që nga sipërfaqja e tyre të veshura me materiale plastike, të tilla si klorur fleksibël polivinil, ose PVC, dhe poliuretani, nga PU; përbërja e tyre duke i bërë ata dy prej polimereve të prodhuara zakonisht plastike sintetike, dhe ideal për përdorim me transportues dhe me makinë rripa. Ne ofrojmë një spektër të gjerë të shirita plastike transportues, me një larmi të madhe të komponimeve për shtresën më të lartë më të madhe dhe të brendshme të brezit.

Lexo më shumë

Plastik: info dobishme

Karakteristikat themelore teknike të të gjitha plastike rripa transportues janë të shënuara më poshtë:
dimensionet & certifikatë lindjeje
gjatësi rrip Sipas kërkesës. Gjatësia maksimale e një copë të vetme: 200 m.
gjerësia rrip Sipas kërkesës. Gjerësia maksimale e një copë të vetme: 3,200 mm.
Numri i shtresa Ndryshon në varësi të kompleksit. Midis 1 - 6 nenshtresat.
trashësia e përgjithshme Ndryshon në varësi të kompleksit & Vlerësimi fije. Mes 0,7-10,1 mm.
Materiale & komponimet
material shtresë Polivinil chloride (PVC elastike), poliuretani (PU) dhe poliestër elastomeri (PE).
material liri Pëlhurave të endura, pëlhurë Bare (PET) ose të tjera, në varësi të llojit rrip.
info të përgjithshme
ngjyra në dispozicion E bardhë, jeshile, blu, portokalli, e zezë dhe shumë të tjera, në varësi të kompleksit.
opsionet thurje saldim ngrohjes (pafund), me shul apo jo-të përbashkët (të hapur).

NEO Πρέσσα Συγκόλλησης Μεταφορικης Ταινιας 4200mm

Rripat transportues plastike janë përdorur në, ndër të tjera, sektorët industrial e mëposhtme:
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industri ushqimore produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industritë canning Aplikime të përgjithshme
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis furrë - ëmbëltore produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Objektet fruta klasifikim produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis supermarkete Aplikime të përgjithshme
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Palestra Aplikime të përgjithshme
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Aeroportet - posta Aplikime të përgjithshme
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industritë e duhanit Aplikime të përgjithshme
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis ushqimin industri produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis objektet e prodhimit të naftës produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis qumështit - djathë bërë fabrika produkte ushqimore (FDA)
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis të përpunimit të mishit produkte ushqimore (FDA)
Aplikacionet themelore të shirita plastike transportues janë të shënuara më poshtë:
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri në "shtrat rul "
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri në "Transportues ROLLERS "
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis "shtrat rul "në të dy anët
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me kanalin rul
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me rollers vetë-qendërzim
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri operacion të prirë ( "BED ROLLER ")
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Variacioni i funksionimit rrip transportieri prirur
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri për ashensorë me kova
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me agregimin e produktit
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me forcë aplikuar vertikalisht
Plastik - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me një 90° kënd

Shtoni vlerësimin tuaj