ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Brez përkulem shiritat

shiritat rrip bend janë thelbësore për të siguruar ndryshimin e drejtimit në një kurbë në një trajtimin linjë materiale. Ata gjithashtu duhet të jenë në përputhje me harmonizimin dhe orientimin e produkteve të çdo formë dhe për të siguruar një rrjedhë të vazhdueshme.

Varg ynë përfshin lloje të ndryshme të Brez shiritat përkulem me teknologji të ndryshme, duke e lejuar ju që të zgjidhni në mes të trajtimit të materialit pajisjeve më të kualifikuar sipas specifikave tuaja industriale:

 • transfer optimale me cilindrike ose konike rrotullon (45 mm diameter)
 • Rripat transportues poliuretani (foodgrade)
 • Shasia në epoxy pikturuar apo çelik inox
 • kënde standarde (90 ° dhe 180 °) ose kënde të veçanta
 • mirëmbajtjen e lehtë dhe servisimin

me shume informacion

Shiritat bartës RE bend janë të pajisura me drums konik. Kjo teknikë i lejon:

 • Një Drejtimi i duhur i produkteve përcolli
 • Funksionimi i heshtur
 • Përcjellë e ngarkesave të rënda me shpejtësi të lartë

RE dhëna teknike:

 • cilësi të lartë, BE-së dhe FDA miratuar, Reveyron poliuretani prodhimin e shirita transportues
 • rrip nxitur nga bateri konike dhe drejtohet nga vinçave përsëritet (rradhë të vetme ose të dyfishtë) në përforcuesit llojeve fletorë
 • Pajtueshmëria me shtrirjes produktit
 • Kënde prej 20 ° deri ne 180 °
 • Rrip width mes 185 dhe 1, 990 mm
 • Ngarkesa maksimale: 30 deri në 200 kg
 • shpejtësia maksimale: 1 deri 1.3 m / s
 • Këmbë që rregullohen +/- 50 mm
 • Qepur USOCOME 230/400 V tre faza IP54 motor
 • Kuvendi i drejtpërdrejtë i një bosht uritur
 • Minimal i lejueshëm temperature dhome: 3 ° C
 • Bërë prej çeliku pikturuar ose inox (RAL 9001)

RE rrip opsione tipit bend transportues:

 • Ndjerë, poliestër, flaka-rezistente, gome, etj transportues rrip
 • Montimi i motorit nën transportues duke përdorur një dhëmbëzuar dhe i lidh duart rrip makinë
 • rregullatori i shpejtësisë
 • Drejtimi i rrotullimit të dyfishtë
 • edges anësore në çelik - çelik - plastike, etj ...
 • Të gjitha ngjyrat RAL bojë në bojë epoxy
 • rrota piperi me frenave

Shiritat bartës bend 45 mm diametër rrotullon cilindrik. rrip lakuar transportues drejtohet nga zinxhirit. Kjo teknologji garanton:

 • Një uniformë dhe me shpejtësi të rregullt
 • Një transferim optimal i ngarkesave të lehta dhe pjesë të vogla
 • Funksionimi veçanërisht heshtur

CCD Të dhëna teknike:

 • cilësi të lartë, të BE-së dhe aprovuar FDA Reveyron prodhuese poliuretani shirita transportues
 • Kënde nga 15 deri në 180 °
 • widths rrip nga 90 në 1, 190 mm
 • Ngarkesa maksimale: 10 në 30 kg
 • Shpejtësia maksimale: 20 deri në 30 m / min (ju lutemi na kontaktoni)
 • Këmbë që rregullohen +/- 50 mm
 • Qep USOCOME 230/400 V trefazor shtyrë IP54 motor në rreze e jashtme, asamble të drejtpërdrejtë në një bosht i uritur
 • Minimal i lejueshëm temperature dhome: 3 ° C
 • Made e epoxy pikturuar apo çelik inox

Opsionet CCD:

 • Të gjitha ngjyrat RAL bojë në bojë epoxy
 • Përshtatje me shina specifike të ulët të fërkimit (N version) për shpejtësi të lartë
 • Rripat transportues PVC dispozicion në ndjerë, poliestër, flaka-rezistente, etj ...
 • Instalimi i njësisë makinë nën transportues duke përdorur një dhëmbëzuar dhe i lidh duart rrip makinë
 • Drejtimi i rrotullimit të dyfishtë
 • rregullatori shpejtësi të rregullueshme
 • zinxhir automatik Pajisja lubrifikimi
 • edges anësore në çelik - çelik - plastike, etj ...
 • rrota piperi me frenave

Shiritat transportues bend CCD janë vlerësuar për përmasat e tyre të vogla të përgjithshme, synimet e tyre të thjeshtë, butësi e tyre dhe koston e tyre të moderuar. 45 mm diametra fund të mundësojë përcjelljen e sende të vogla të tilla si:

 • Gazeta, libra apo çështje reklamat të shtypura
 • Zarfa
 • Produktet e paketuara ushqimore (çokollatë, biskota, kafe, etj ...)
 • Oxhaqet e lavanderi
 • pjesë plastike injeksion
 • paketimin e brishtë (parfum, kozmetikë, mjekësi, etj ...)
 • elektronikë
 • sende të vogla metalike

Sri shiritat rrip bend janë të bazuara në teknologjinë e tipit CCD. Ata janë të dizajnuara pa një rreze prej brenda dhe me rollers paralele me një diametër 45 mm. Kjo teknologji garanton:

 • Marrja e një U-ana (180 °) me dimensione jashtëzakonisht të vogla të përgjithshme
 • Një uniformë dhe me shpejtësi të rregullt
 • Një transferim optimal i ngarkesave të lehta dhe copa të vogla
 • Funksionimi i heshtur

dhënat SRI teknike:

 • cilësi të lartë, FDA miratuar, Reveyron poliuretani prodhimin e shirita transportues
 • 45 mm diameter rul paralele
 • rrip drejtohet nga zinxhiri
 • 180 kënd °
 • rrip transportieri gjerësi pune nga 500 deri 1,100 mm
 • Ngarkesa maksimale: 10 në 30 kg
 • Shpejtësia maksimale deri në 25 m / min (ju lutemi na kontaktoni)
 • Struktura mbështetje rregullueshme në lartësi +/- 50 mm
 • Qep USOCOME 220/400 V trefazor shtyrë IP54 motor, asamble të drejtpërdrejtë në një bosht i uritur
 • Minimal i lejueshëm temperature dhome: 3 ° C
 • Made e epoxy pikturuar apo çelik inox

Opsionet SRI:

 • Të gjitha ngjyrat RAL bojë në bojë epoxy
 • Përshtatje me shina specifike të ulët të fërkimit (N version) për shpejtësi të lartë
 • Rripat transportues PVC dispozicion në ndjerë, poliestër, flaka-rezistente, etj ...
 • Drejtimi i rrotullimit të dyfishtë
 • rregullatori shpejtësi të rregullueshme
 • zinxhir automatik Pajisja lubrifikimi
 • edges anësore në çelik - çelik - plastike, etj ...
 • rrota piperi me frenave

Sri shiritat rrip bend janë vlerësuar për përmasat e tyre të vogla të përgjithshme, synimet e tyre të thjeshtë, butësi e tyre dhe koston e tyre të moderuar. 45 mm diametra fund të mundësojë përcjelljen e sende të vogla të tilla si:

 • Gazeta, libra apo çështje reklamat të shtypura
 • Zarfa
 • Produktet e paketuara ushqimore (çokollatë, biskota, kafe, etj)
 • Oxhaqet e lavanderi
 • pjesë plastike injeksion
 • paketimin e brishtë (parfum, kozmetikë, mjekësi, etj)
 • elektronikë
 • pika të vogla metalike
 • NO VLERËSIMET ENDE

Shtoni vlerësimin tuaj