Special construction of PU conveyor belt for fruit transportation PU Transportues Rripat Speciale Ndërtimet
Perforated PVC conveyor belt for vegetables transportation PVC Transportues Rripat Shërbimet
PVC conveyor belt with reinforced polyurethane PU cleats with plies + Flexco fastener INOX PVC Transportues Rripat PU Profilet Transportues Rrip Fasteners
Base-free Sidewalls in PVC conveyor belt for potatoe chips transportation Speciale Ndërtimet PVC Transportues Rripat
Special construction of PVC conveyor belt with cleat profiles + PE guides on top + PVC guides on bottom PVC Transportues Rripat Speciale Ndërtimet PVC Profilet
Koha plastike e rripit me sipërfaqe PVC me porosi Rripa Speciale Ndërtimet
Profilet e UP-së në rripin transportues PU për produktet ushqimore PU Transportues Rripat PU Profilet Speciale Ndërtimet
Vrimë e shpuar në rripa transportues dhe transmisioni ≤ 1,20 milion e gjerë Speciale Ndërtimet PVC Transportues Rripat PVC Profilet
ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΠΈΤΟ & ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΕ ΙΜΑΝΤΑ PVC ΤΡΙΛΙΝΟ BETA 30 AA