shirita transportues gome

gomës rripa transportues përbëjnë një pjesë të madhe të shirita transportues në dispozicion. Ata janë përdorur kryesisht në industrinë e rëndë ose aplikimet ku kapacitetit ngarkesë të lartë dhe rezistenca tensioni janë thelbësore. Veshje gome në mes të shtresave të ndryshme të fije janë prodhuar nga përzierja gome natyrale dhe sintetike, për shumicën e kërkesave. Për shkak të kualitetit të lartë, rripa transportues tonë gome mburremi performancë të shkëlqyer të përditshme, në kushte të vështira në industritë e çelikut, fabrika të përpunimit të metaleve, minierave, kimike dhe plehrave bimëve dhe më shumë, vazhdimisht përcjellë ngarkesën e tyre.

llojet e rripave transportues gome

butë - Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

butë

shirita transportues gome
textured Sipërfaqja - Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

textured Sipërfaqja

shirita transportues gome
për ashensorë - Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

për ashensorë

shirita transportues gome

informacion të dobishëm

sektorët industriale ku gome rripa transportues janë përdorur kryesisht janë si më poshtë:
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industritë e çelikut
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industri të përpunimit të metaleve
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis minierat
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industri kimike
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industritë pleh
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industria e makinave
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis prodhimi i energjisë
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis sand & përpunimit të gurit
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis industrinë e qymyrit
Karakteristikat themelore teknike të shirita transportues gome janë të shënuara më poshtë:
dimensionet & certifikatë lindjeje
gjatësi rrip Sipas kërkesës. Gjatësia maksimale e një copë të vetme: 200 m.
gjerësia rrip 500/650/800/1000/1200/1400/1600/2000/2100/2200/2500/3000+ mm
Numri i shtresa nga 2 deri në 5 linens
EP EP80, EP100, EP150, EP200, EP250, EP300, EP350, EP400, EP500, EP630, EP800, EP1000
trashësia e përgjithshme nga (3 + 1.5 mm) deri në (10 +3 mm)
Specifikimet e zakonshme rrip
ep / fije shtresa e lartë trashësia e përgjithshme
EP250/2 3 & 1,5 mm 6,7 mm
EP400/3 3 & 1,5 mm 7,8 mm
EP500/3 5 & 1,5 mm 10,1 mm
EP630/4 6 & 2 mm 12,8 mm
EP800/4 6 & 2 mm 14 mm
Në dispozicion transportues gome lloje rrip:
  • Rripa Flat (max. Width 2400 mm)
  • Rripa Flat me Breaker fije
  • "Fishbone "Belt (Chevron)
  • Vaj-rezistente, anti-fërkime, rripa zjarri-rezistente transportues
  • Në dispozicion me shtresa shtesë të Breaker fije
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Οι βασικές εφαρμογές των ελλαστικών μεταφορικών ταινιών φαίνονται παρακάτω:
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri në "Transportues ROLLERS "
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me kanalin rul
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me rollers vetë-qendërzim
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri operacion të prirë ( "BED ROLLER ")
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Variacioni i funksionimit rrip transportieri prirur
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri për ashensorë me kova
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me agregimin e produktit
Gomë - Transportues Rripat - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rrip transportieri me forcë aplikuar vertikalisht

Shtoni vlerësimin tuaj