V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

Thermoweldable poliuretani V-rripat

 • Poliuretan ose poliestër elastomer
 • Gamë të gjerë të hardnesses
 • Përforcuar ose unreinforced
 • Cogged ose plain
 • Me ose pa mbulesë të lartë të sipërfaqes

përforcuar PU V-rripat - Polybelt +

Përforcimi elastik në V-rripave është ndërtuar e fibrave aramaide. Përforcimi parandalon rrip zgjatim dhe ul tension të marrë gjatë instalimit rrip.

V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

Cogged PU V-rripat

Për të akomoduar një kërkesë për diametër rënë rrotull, rripa trapezoidal mund të cogged nga 10x6mm seksioni tutje.
Ajo është gjithashtu e mundur për të rritur thellësinë e hallkë për të akomoduar diametra edhe më të vogla rul.

V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
10 × 6 | 13 × 8
V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
17 × 11 | 22 × 14 | 32 × 19

rrip Coatings

Mbulon mund të lidhura me rripa trapezoidal nga seksioni 10x6mm tutje.
Një gamë të gjerë të veshjeve plotëson kërkesat e trajtimit në drejtim të grip, shkarje dhe rezistenca ndaj konsumuarit ose temperaturë.

 • SOUPLEX 85 ShA and TOTALGRIP 70 ShA polyurethane coatings
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Smooth coating
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Studded coating
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Saw-tooth coating
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  SG3 coating
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Trellis coating
 • High grip coatings
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Green PVC grip-top coating
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Black rubber grip-top coating
 • Other coatings
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Polyester felt
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Aramid Felt
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Linatex
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Natural rubber
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Cellular foam
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Sylomer foam
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Rubber
  V Rripat - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
  Lycra
Trapezoidal poliuretani V rripave
Kodi Belt
w x h (mm)
6 × 4
(Y)
8 × 5
(M)
10 × 6
(Z)
13 × 8
(A)
17 × 11
(B)
22 × 14
(C)
32 × 19
(D)
13 × 15
(A)
17 × 20
(B)
22 × 25
(C)
standard
Non-përforcuar
DEL/ROC 100 ShA
55 ShD
DEL/FLEX 90 ShA
DEL/FLEX 90 ShA
SOUPLEX 85 ShA
SUPERFLEX 70 ShA
përforcuar
DEL/SAN aramid përforcuar 95 ShA
H15 / H16 aramid përforcuar 92 ShA
SOUPLEX aramid përforcuar 85 ShA
Ridge-Top
standard
DEL/FLEX 90 ShA
SOUPLEX aramid përforcuar 85 ShA
TOPGRIP
DEL/FLEX 90 ShA
SOUPLEX 85 ShA
DEL/SAN aramid përforcuar 95 ShA
H15 / H16 aramid përforcuar 92 ShA
SOUPLEX aramid përforcuar 85 ShA

Shtoni vlerësimin tuaj