Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

rripa Thermoweldable rrumbullakëta

  • Poliuretan ose poliestër elastomer
  • Gamë të gjerë të hardnesses
  • Përforcuar ose unreinforced
  • sipërfaqet butë ose krem
  • Ngjitur ose të lidhur (tubular)
  • Hapur ose i pafund

përforcuar rripa të rrumbullakëta

Përforcimi elastik në qesen rrumbullakta është ndërtuar e fibrave aramaide për rripave pu dhe fibrave poliestër për rripave elastomer poliestër. Përforcimi parandalon rrip zgjatim dhe ul tension të marrë gjatë instalimit rrip.
rripa përforcuar Round janë të përshtatshme sidomos për rastet e mëposhtme:

  • distanca të gjata Center
  • Transportimin e ngarkesave të rënda
  • Akumulimi ose të plotë-load start
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

i mbuluar me brymë rripa të rrumbullakëta

Të gjitha rripa rrumbullakët me një diametër prej 6 deri në 18 mm mund të jetë i mbuluar me brymë.
Krem ul koeficientin e fërkimit, përmirëson rrip rrëshqitje në mbështetjen dhe bën akumulimin e produkteve transportuar më të lehtë.

Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

i pafund rripa të rrumbullakëta

rripa rrumbullakëta pafund mund të jetë prodhuar sipas kërkesës. Këto përfshijnë vogla, të mesme dhe seri të mëdha.
Një gamë e gjerë e rripave ofron fleksibilitet të madh në zgjedhjen e diametra dhe gjatësi.

Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

me tuba rripa të rrumbullakëta

rripa të rrumbullakëta me tuba të lejojë për të shpejtë bashkimin në vend pa nevojën për mjete saldim. Bashkimin është nga përdorimi i nje tape jo-kthimit që është futur në çdo fund të rrip.

Ky lloj rrip është përdorur shpesh në aplikimet ku mund të kërkohet kuvendi i shpeshtë / disassembly ose për riparimin e lehtë.
Ky stil rrip mund të ngjitur, nëse kërkohet.

Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rreth - Poliuretani PU - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis
Rripa ROUND poliuretani
rrip Series
Ø (mm)
2 3 4 5 6 7 8 9 9,5 10 12 12,5 15 18
standard
i përafërt
POLY/FLEX i përafërt 85 ShA
POLY/FLEX i përafërt 85 ShA
butë
SOUPLEX 85 ShA
SOUPLEX 85 ShA
SOUPLEX antistatike 85 ShA
DEL/FLEX 90 ShA
DEL/FLEX 90 ShA
DEL/ROC 100 ShA
55 ShD
Frosted
SOUPLEX Frosted 85 ShA
SOUPLEX Frosted 90 ShA
DEL/FLEX Frosted 90 ShA
përforcuar
butë
POLY/FLEX aramid përforcuar 85 ShA
DEL/SAN aramid përforcuar 95 ShA
DEL/ROC poliestër përforcuar 100 ShA
55 ShD
DEL/ROC "DRW" poliestër përforcuar 63 ShD
Frosted
POLY/FLEX aramid përforcuar - Frosted 85 ShA
DEL/SAN aramid përforcuar - Frosted 95 ShA
me tuba
SOUPLEX me tuba 85 ShA
DEL/FLEX me tuba 90 ShA

Shtoni vlerësimin tuaj