Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis

Drive Flat rripa

rripa Flat makinë janë përdorur për transmetimin e levizjes në makineri industriale paraqitur në sektorë të ndryshëm, siç janë: industria e cilësi, trajtim druri, trajtimin e mermer, mulliri miell etj në varësi të aplikimit të synuar, ne të sigurojë llojin e duhur për të siguruar funksionimin e duhur dhe efektivitetit gjatë përdorimit.

Drive Flat rrip Series

Banesë Makinë: info dobishme

Disa shembuj të sheshtë rripa me makinë aplikimet janë të shënuara më poshtë:
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis 160 shtyp ton nxitur nga një rrip Flat
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rripa tangjencial makinë për makina tjerrje
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Brez Flat shtyrë Industrial Grade Fan
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Tabela Roller sinkronizuar dhe i shtyrë nga rripa Flat
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis rripa Flat makinë me një lëvizje të kthyer në një makinë industrinë e tekstilit
Disa aplikacione themelore (formacionet) e rripa të sheshtë për transmetimin lëvizje janë si më poshtë:
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Drive me dy bateri (të hapur drive)
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Drive me bateri shumta (bronkial fuqia)
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Drive me bateri shumta (bronkial fuqia)
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis transmetimit Motion: banesë rrip prirur
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis makinë Flat rrip në një rrugë gjysmë të kaluar
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis makinë Flat rrip në makinat e rrotull
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis transmetimit tangjencial lëvizje me një rrip të sheshtë
Banesë Makinë - Rripa - Produktet - Eurotechnik Charisoudis Drive dhe sinkronizimi në tavolina rul
= daulle lëvizëse

Shtoni vlerësimin tuaj