temperaturë të ulët perde rrip PVC

Karakteristikat:
  • rezistenca e ftohtë deri në -40 ° C
  • Gjysmë-transparente
  • Me ose pa vija
Aplikimet:
  • Në vende të ftohta - seksioneve të fabrikës, automjete frigorifer, zona me mish të freskët, fruta të freskëta dhe perimeve industri, fabrika akull-bërtas dhe aplikacionet e tjera.

Οι κουρτίνες polar είναι κατάλληλες για χρήση σε φορτηγά ψυγεία (έλεγχος θερμοκρασίας) και ψυκτικούς θαλάμους. Ειδικά σχεδιασμένη κουρτίνα pvc για ψυγείο με αντοχή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σημαντικά καλύτερη θερμομόνωση & εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC ΨΥΓΕΙΩΝ - ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ - ΚΑΤΑΨΥΞΕΩΝ (POLAR)

Λάβετε άμεσα τις οικομικότερές μας τιμές σε € για Κουρτίνα PVC Ψυγείου - Ψυκτικού Θαλάμου (Polar)

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε με τις καλύτερές μας τιμές.

1

Διαστάσεις Ανόιγατος - Τύπος Κουρτίνας PVC

mm
mm
2

Στοιχεία Πελάτη

Të dhënat themelore teknike të ulët temperaturë PVC strip Perde janë të shënuara më poshtë:
PERMASAT & certifikatë lindjeje
Temperatura Gama (≤ 24h) -40 ° C deri në + 50 ° C
Temperatura Gama (operimin e sigurt) -25 ° C deri në + 42 ° C
Strip Trashësia 2mm, 3mm, 4mm ( në magazinë )
Strip Length (Gjatësia) Sipas kërkesës
Strip Gjerësia 100mm 400mm
MATERIALE & KOMPONIMET
material Flexible Soft Polyvinyl chloride (PVC Soft)
specifikimet DOP Pa, DEHP pagesë (në përputhje me rregullat evropiane të sigurimit të cilësisë)
Carrier Certification SGS®
Sipërfaqe Smooth, Double-ribbed ( të dyja në magazinë )
transparenca Transparente, gjysmë-transparente
INFORMACION I PËRGJITHSHËM
dispozicion Colors Blu, Light Blue (Hypothermia® Series)