insekt neveritshëm perde rrip PVC

Karakteristikat:
  • Ilaç kundër insekteve
  • i tejdukshëm
  • Me ose pa vija
Aplikimet:
  • bimë të përpunimit të ushqimit, fabrika canning, restorante, magazina. Ata krijojnë një dritë që korrupsioni largon mushkonjat dhe insektet.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

Λάβετε άμεσα την οικομικότερή μας τιμη σε € για Εντομοαπωθητικη Κουρτινα PVC

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε με τις καλύτερές μας τιμες.

1

Διαστάσεις Ανόιγατος - Τύπος Κουρτινας PVC

mm
mm
2

Στοιχεία Πελάτη

Të dhënat themelore teknike të insekteve-i neveritshëm PVC strip Perde janë të shënuara më poshtë:
PERMASAT & certifikatë lindjeje
Temperatura Gama (≤ 24h) -15°C deri në + 50°C
Temperatura Gama (operimin e sigurt) + 15°C deri në + 42°C
Strip Trashësia 2mm, 3mm ( në magazinë )
Strip Length (Gjatësia) Sipas kërkesës
Strip Gjerësia 100mm 300mm
MATERIALE & KOMPONIMET
material Fleksibël Polyvinyl chloride (PVC)
specifikimet DOP Pa, DEHP pagesë (në përputhje me rregullat evropiane të sigurimit të cilësisë)
Carrier Certification SGS®
Sipërfaqe Smooth, Double-ribbed ( të dyja në magazinë )
transparenca Transparente, gjysmë-transparente
INFORMACION I PËRGJITHSHËM
dispozicion Colors Yellow, Orange