perde krem ​​PVC Shirit

Karakteristikat:
  • i rregullt
  • Gjysmë-transparente
  • Me sipërfaqe të mbuluar me brymë
Aplikimet:
  • Në depo të produktit, në depo afër prodhimit dhe në përgjithësi në vendet ku transparenca e plotë nuk është e dëshirueshme, transparenca megjithatë pjesshme është e dëshirueshme (p.sh. të zbuluar nëse ka një person prapa perdes, etj).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC (FROSTED)

Λάβετε άμεσα την οικομικότερή μας τιμη σε € για Ημιδιαφανή Κουρτινα PVC

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε με τις καλύτερές μας τιμες.

1

Διαστάσεις Ανόιγατος - Τύπος Κουρτινας PVC

mm
mm
2

Στοιχεία Πελάτη

Të dhënat themelore teknike me krem ​​PVC strip Perde janë të shënuara më poshtë:
PERMASAT & certifikatë lindjeje
Temperatura Gama (≤ 24h) -10°C deri në + 50°C
Temperatura Gama (operimin e sigurt) + 10°C deri në + 42°C
Strip Trashësia 2mm, 3mm
Strip Length (Gjatësia) Sipas kërkesës
Strip Gjerësia 100mm 300mm
MATERIALE & KOMPONIMET
material Fleksibël Semitransparent Polyvinyl chloride (PVC)
specifikimet DOP Pa, DEHP pagesë (në përputhje me rregullat evropiane të sigurimit të cilësisë)
Carrier Certification SGS®
Sipërfaqe i mbuluar me brymë
transparenca Gjysmë-transparente
INFORMACION I PËRGJITHSHËM
dispozicion Colors natyror