dyshe-hullizuar loridokourtines PVC

Features:
  • Me dy bare hap pas hapi
  • Transparent apo i tejdukshëm
  • rezistenca e madhe veshin
aplikimet:
  • Në vende të ftohta - pjesët e bimëve, në kamionë frigorifer, në vende me mish të freskët, në fruta të freskëta dhe perimeve të industrisë, në industri Akulloret dhe aplikacionet e tjera.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΡΑΒΔΩΣΗ

Λάβετε άμεσα την οικομικότερή μας τιμη σε € για Ενισχυμένη Κουρτινα PVC με διπλή ράβδωση

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε με τις καλύτερές μας τιμες.

1

Διαστάσεις Ανόιγατος - Τύπος Κουρτινας PVC

mm
mm
2

Στοιχεία Πελάτη

Karakteristikat themelore Karakteristikat e perde PVC temperaturat e ulëta janë paraqitur më poshtë:
PERMASAT & masë
Temperaturat durim (≤ 48h) -40°C deri në + 50°C
Temperaturat Safe Operative -25°C deri në + 42°C
Trashësia Strip 1 mm në 6mm
Length (lartësia) Strip në mënyrë
width Strip 100mm 400mm
MATERIALE & kompozime
material polivinil chloride fleksibël (PVC)
specifikimet Pa DOP dhe DEHP (DOP Pa pagesë, DEHP pagesë), Sipas rregullave të sigurimit të cilësisë Evropian (KE).
Organizmi certifikues SGS®
sipërfaqe Butë, me dy ribbed (qetë në magazinë. për të dyfishtë-ribbed në kërkesë)
transparenca Transparente, tejdukshëm
INFORMATA TË PËRGJITHSHME
dispozicion Colors Light Blue (Hipotermia® Series), Dark Blue (Temp Ulët. Grade)