perde rrip antistatik PVC

Karakteristikat:
  • antistatike
  • i tejdukshëm
  • Me ose pa vija
Aplikimet:
  • Në datacenters, fabrika të përpunimit të ushqimit, fabrika canning, magazina. Me trajtim të veçantë që i jep pronat e kërkuara antistatike dhe zgjidh problemet e zhvillimit të fushave elektrostatike në hapësirë, si dhe mikro-interferenca në mes të pajisjeve elektronike.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

Λάβετε άμεσα τις οικομικότερές μας τιμές σε € για Αντιστατική Κουρτίνα PVC

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε με τις καλύτερές μας τιμές.

1

Διαστάσεις Ανόιγατος - Τύπος Κουρτίνας PVC

mm
mm
2

Στοιχεία Πελάτη

Të dhënat themelore teknike antistatike PVC strip Perde janë të shënuara më poshtë:
PERMASAT & certifikatë lindjeje
Temperatura Gama (≤ 24h) -15 ° C deri në + 50 ° C
Temperatura Gama (operimin e sigurt) + 15 ° C deri në + 42 ° C
Strip Trashësia 2mm, 3mm ( në magazinë )
Strip Length (Gjatësia) Sipas kërkesës
Strip Gjerësia 100mm 300mm
MATERIALE & KOMPONIMET
material Flexible antistatike Polyvinyl chloride (PVC AS)
specifikimet DOP Pa, DEHP pagesë (në përputhje me rregullat evropiane të sigurimit të cilësisë)
Carrier Certification SGS®
Sipërfaqe Smooth, Double-ribbed ( vetëm të qetë në magazinë )
transparenca i tejdukshëm
INFORMACION I PËRGJITHSHËM
dispozicion Colors e gjelbër