Llojet e PVC strip Perde

larmi të madhe të PVC strip Perde në widths të ndryshme - gjatësisë - trashësi, në magazinë. Plain apo përforcuar për hapje me pajisje të shpeshta kalimit (p.sh. forklifts)

varur Mekanizmat

Varur dhe mbështetjen e mekanizmave për perde PVC shirit