Profilet PVC plastike

Në dispozicion profilet plastike PVC (si dhe komponimet e tyre) përbëjnë një seri e mbi 100 lloje të ndryshme të produkteve. Bashkëpunon me një nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare të industrisë, ne garantojmë se ne mund të mbulojë çdo kërkesë e domosdoshme. Me kërkesë, ne mund të prodhojë lloje të udhëzon në rrugë që nuk janë pjesë e ciklit të prodhimit tonë.