Plastike Profilet PU

dispozicion profile plastike PU (si dhe komponimet e tyre) përbëjnë një seri e mbi 80 lloje të ndryshme të produktit. Bashkëpunon me një nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare të industrisë, ne garantojmë se ne mund të mbulojë çdo kërkesë e domosdoshme. Me kërkesë, ne mund të prodhojë lloje të udhëzon në rrugë që nuk janë pjesë e ciklit të prodhimit tonë.