Profilet plastike nga PVC / PU

Ne ofrojmë një larmi të madhe të profileve plastike, duke përmbushur çdo nevojë të klientëve tanë. Ata janë bërë nga PVC ose UP dhe janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme dhe forma.

Profilet gome