kontakt formë


Merrni në kontakt

Për çdo informacion apo sqarim në sektorin më të gjerë të bartjes dhe ngarje pjesë, mos hezitoni të kontaktoni me teknikë të specializuara të Eurotechnik, të cilët janë në shërbimin tuaj 24 orë / ditë - 7days / javë.


tonë lehtësira

  • adresë: Block 18 - ndërtesë 7, zona industriale e Sindos, 57022 Thessaloniki, Greece
  • tel. qendër: (+30) 2310 723 295
  • faks: (+30) 2310 797 189
  • email: info@eurotechnik.gr | sales@eurotechnik.gr

biznes orë

  • E hene e premte: 8 jam - 4 pm
  • shtunë: 9 jam - 2 pm
  • e diel: Mbyllur (kontakti në dispozicion 24h )