juaj i besueshëmi besuari ndershëm partner në lëvizje dhe transmetimit pjesëve

Eurotechnik Charisoudis i plotëson të gjitha nevojat tuaja në fushën e mjet transporti & lëvizje. Kompania # 1 e aksioneve të shirita plastike transportues në Greqi (& gt; 50 produkte në magazinë)!

Kush ne jemi

Ne krijuam kompaninë tonë më shumë se 30 vjet më parë, hyjnë në fushën e shirita transportues të plotë të shpresave, qëllimeve dhe të etur për punë. Nga fillimi ne kemi vendosur se suksesi dhe duke u bërë furnizuesi kryesor i tregut janë opsionet tona vetëm, duke u fokusuar në cilësinë e shërbimit, duke ruajtur një ekuilibër të shkëlqyer mes cilësisë dhe çmimit, ndërsa vazhdimisht duke mbajtur deri me zhvillimet e fundit në industrinë tonë.

Gjatë gjithë këtyre viteve ne nuk kemi qenë duke u shmangur nga qëllimet tona fillestare dhe mendim. Rritja jonë ishte një rezultat i përpjekjeve të vënë në krijimin e një marrëdhënie me klientët tanë. Të gjitha këto vite ne gjithmonë sjellë stafit të specializuar, dhe ka ofruar trajnime të vazhdueshme dhe know-how në teknikat e fundit dhe materialet ndonjëherë përmbytjeve të tregut. Për më tepër, ne kemi mbajtur rinovimin dhe pasurimin pajisjet tona, për të siguruar shërbime më të mira në dispozicion.

E gjithë kjo çoi në një ISO 9001 dhe procedurës së certifikimit ISO 14001, e cila përfundoi në shkurt 2013 dhe është përtërirë në baza vjetore, duke siguruar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë, si dhe ndikim minimal mjedisor, duke zbatuar proceset ekologjikisht miqësore dhe procedurat.

Megjithatë, ne nuk do të ndalemi këtu. Ne do të vazhdojmë çuar rrugën përpara, siç ishte qëllimi ynë që nga fillimi. Ne do të vazhdojmë rinovimit, trajnimin dhe i specializuar, siç kemi bërë të gjitha ato vite.

Lexo më shumë

tonë histori

Si kemi filluar, zhvilluar dhe arritur pikën e sotme operativ.

2020

2020

Expansion of storage spaces, with the addition of new modern warehouse space 1000m2! Products are stored, handled and processed according to procedures strictly defined by ISO standards.

2018

2018

Commissioning of our new Integrated Warehouse Management System, fully developed in-house. Our new software works with our ERP/CRM system SalesNET, also in-house developed (© Eurotechnik Web Services).

2013

2013

Si rezultat i gjithë kësaj përpjekjeje, dhe në kuadrin e modernizimit të mëtejshëm të aktiviteteve të saj, "EUROTECHNIK CHARISOUDIS "është certifikuar dhe zbaton një sistem të menaxhimit të cilësisë sipas ISO: 9001, si dhe një sistem të mbrojtjes së mjedisit në përputhje me ISO 14001:.

2010

2010

Ky është një vit historik për "EUROTECHNIK CHARISOUDIS ", si ajo shkon përpara me një rinovim të plotë të pajisjeve të saj thelbësore mekanike (të tilla si shtyn të saldimit për shirita transportues), disa marrëveshje të re me furnizuesit, si dhe me blerjen e një aparat për instalimin parapetat anësore valëzuar pa nje baze; një teknologji që ofron përparësi të shumta dhe krijimin e kompanisë, si ai i tabanit të këtij lloji në Ballkan.

2000

2000

Pas zhvillimeve, kompania është riemëruar të "EUROTECHNIK CHARISOUDIS ", zgjeron në produkte të reja dhe pajisjeve dhe lëviz objektet e saj për një ndërtesë të re, private në zonën industriale të Selanikut, zemra e aktivitetit industrial të qytetit.

1994

1994

Moving veprimtaritë e kompanisë në një hapësirë ​​të re, privat, i shoqëruar nga blerjen e gjendjen e artit -Për pajisje kohor mekanike.

1984

1984

D. Charisoudis themelon kompaninë "D. CHARISOUDIS & Co G.P. ". selinë e regjistruar ishte në N. Efkarpia, Selanik, dhe qëllimi i kompanisë ishte për të përmbushur nevojën e industrisë për rripa transportues plastike.

takim Ekipi ynë

Kur anëtarët e familjes të formuar një ekip të fort-lidhur, bashkëpunimin dhe konfidencialitetin janë në nivele shumë të larta.

Dimitris Charisoudisadministratë Email
Nikos CharisoudisSales & Supplies Menaxhimi Email
Magda CharisoudisSekretariati - Mbështetja e klientit Email
Thanasis CharisoudisDigital Marketing - IT 5-vjeçare universitare studenti @ Electrical & Inxhinieri elektronike. Designer & Zhvilluesi i eurotechnik.gr & Eurotechnik Web Services Personal v-Card GitHub Linkedin Email