'

Seri të reja të shiritave poliuretani trapezoidal dhe cilindrik

Rripat trapezoidë dhe rrumbullakët të PU-së janë të aftë të plotësojnë të gjitha nevojat e paketimit dhe renditjes së linjave, si dhe sektorë të ndryshëm të industrisë. Në mënyrë indikative, ne ju ofrojmë rripa poliuretani rezistent ndaj nxehtësisë me cilësi të lartë, të qëndrueshme, të tilla si:

Rripa rrumbullakët të PU

Eurotechnik Charisoudis ju ofron një gamë të gjerë të rripave të rrumbullakët termo-saldues, që mbulojnë shumicën e nevojave:

 • Elastomer poliuretani ose poliester
 • Larmi e madhe në fortësi (dhe kompozime))
 • Zgjeruar ose thjeshtë
 • Me sipërfaqe të lëmuar ose të ngulitur
 • Soldered ose soldered
 • E hapur ose e pafund

PU V-Belts

Eurotechnik Charisoudis ju ofron një gamë të gjerë të rripave trapezoidal, duke mbuluar shumicën e nevojave:

 • Elastomer poliuretani ose poliester
 • Larmi e madhe në fortësi (dhe kompozime))
 • Zgjedhur ose thjeshtë
 • Mashtruar apo jo
 • Me ose pa veshje të sipërme


Për çdo gjë që ju nevojitet në rripa poliuretani trapezoidal ose të rrumbullakët, por edhe për çdo informacion ose sqarim tjetër, ne qëndrojmë në dispozicionin tuaj.
Telefon kontakti: +30 2310 72 32 95

Ετικέτες: pu-rripat, v-belts

Share këtë post

komentoni Komente (0)

Lini një koment

të marrë në kontakt

(+30) 2310 723 295

tel. qendër 24 / 7

(+30) 231 0684 555

telefon (transferimi nga dyqani Efkarpia)

(+30) 231 0797 189

faks


info@eurotechnik.gr

Sekretariati - informacione të përgjithshme

sales@eurotechnik.gr

shitjes departament