Έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας μας

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε καθώς και γενικότερα πληροφορίες στον ευρύτερο κλάδο του τομέα μεταφοράς & κίνησης. 

χρησιμεσ πληροφοριες για την πλοηγηση σας στην ιστοσελιδα

Η ιστοσελίδα μας αποτελείται από το κύριο μενού το οποίο εντοπίζεται στη κεφαλίδα κάθε σελίδας, το υποσέλιδο που περιέχει χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας και τα banners στο δεξιό ή αριστερό μέρος των διαφόρων σελίδων τα οποία περιέχουν σχετικούς με τη σελίδα συνδέσμους που διευκολύνουν την πλοήγησή σας. 

ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για κάθε κατηγορία προϊόντων που σας προσφέρουμε έχουμε δημιουργήσει μία ξεχωριστή σελίδα η οποία σας βοηθά στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος από την συγκεκριμένη κατηγορία. Κατόπιν υπάρχουν και οι σελίδες των συγκεκριμένων προϊόντων για κάθε κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες δέιτε τον χάρτη της ιστοσελίδας κάνοντας κλικ εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που σας παρέχουμε στο υποσέλιδο κάθε σελίδας ή την ειδική φόρμα στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και ιδιωτικότητα των απεσταλμένων στοιχείων. Θα σας απαντήσουμε το πολύ μέσα σε δώδεκα ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου).

Ετικέτες:έναρξη, ιστοσελίδα

Διαμοίρασε αυτό το άρθρο

Σχόλια (0)

    Προσθέστε ένα σχόλιο